На такмичењима која су се организовала у овом периоду наши ученици настављају са серијом одличних резултата: на општинском такмичењу из српског језика ученица седмог разреда, Сања Симић из Дреновца, са наставницом српског језика, Горданом Петровић, освојила је друго место и пласирала се на окружно такмичење.
На окружном такмичењу из математике ученици наше школе остварили су следеће резултате: Урош Милојевић, ученик четвртог разреда из Дреновца, освојио је друго место, а Тања Лукић из истог одељења треће место, за такмичење их је спремала учитељица Весна Миленовић. Ученик осмог разреда из Дреновца, Стефан Миленовић, са наставницом математике, Лидијом Стојановић, освојио је треће место. Ученице седмог разреда, Сања Симић и Кристина Марковић из Дреновца, са наставницом математике Лидијом Стојановић, добиле су похвале.
На општинском такмичењу из техничког и информатичког образовања ученица шестог разреда из Дреновца, Анђела Урошевић, са наставником техничког Властом Поповићем, освојила је треће место.
Свим такмичарима и наставницима честитамо на постигнутим резултатима и пуно среће у даљем такмичењу!